Hoppa till huvudinnehåll
Flytt 22

Om oss

Vilka är Bröderna Flytt? 

 

 

Begär offert

Om oss

Bröderna Alex och Lucas bestämde sig för att starta flyttfirma tillsammans med ett klart mål i sikte: att bli det självklara valet när det kommer till flyttjänster. De kände att det fanns ett behov på marknaden som saknades och var fast beslutna att fylla det tomrummet. Med tiden växte deras företag och de insåg behovet av att utöka sin personal och inom kort hade de ett dedikerat team som delade deras vision. 

Idag är Bröderna Flytt inte bara ett företag utan en drivkraft för att göra kvalitativa flyttjänster tillgängliga för fler människor. Med ett stort fokus på onboarding och upplärning för att se till att deras team är välutbildade och redo att leverera den bästa servicen till kunderna. Företagskultur och ledarskap är de grundläggande pelarna för hur Bröderna Flytt driver sitt företag och hur de behandlar sina medarbetare. 

Bröderna Flytt drivs av att hjälpa människor, både externt gentemot sina kunder och internt gentemot sina kollegor. Att se unga komma ut i arbetslivet och bygga karaktär är något som de är särskilt stolta över. Hos Bröderna Flytt handlar det inte bara om att flytta saker från en plats till en annan, det handlar om att skapa en positiv och meningsfull arbetsmiljö där alla kan växa och utvecklas. 

Årets unga företagare 2023

Årets unga företagare 2023!

Vi på Bröderna Flytt fick äran att ta emot pris som årets Unga Företagare i Kungsbacka 2023. Tillsammans med våra grymma kollegor, vänner, samarbetspartners och fantastiska kunder har vi tillsammans fått ta emot denna fina utmärkelsen. Vi känner oss otroligt tacksamma och motiverade inför framtiden!

Flytt 23

Vår Historia

2017

I september 2017 grundades Bröderna Flytt Handelsbolag efter att Alex hade arbetat med flytt i Australien och tagit sina erfarenheter hem till sin bror Lucas, som hade flera år av styrketräning bakom sig. Med brödernas olika erfarenheter kändes det som ett naturligt steg att tillsammans starta Bröderna Flytt. Målet blev att vara det självklara valet när det kommer till flyttjänster.

2018

Under 2018 var det främst de två bröderna och en nära vän på timanställning som var ute på flyttfältet. I detta skede var kalendern inte direkt fullbokad utan det kämpades hårt med att få sysselsättning. Vid den här tiden satsades majoriteten av bolagets intäkter på marknadsföring. Samtidigt fick företaget sina första recensioner och kunder började rekommendera Bröderna Flytt vidare till nära och kära. Bollen var nu i rullning.

2019 – 2020

I början av 2019 införskaffades den andra flyttbilen och det tillkom ytterligare en medarbetare. I slutet av 2019 omvandlades Bröderna Flytt Handelsbolag till Aktiebolag. Under 2020 hade företaget totalt fem anställda och tre flyttbilar.

2021 

I början av 2021 flyttade verksamheten till en egen lokal med kontor och lager. Vid slutet av 2021 var det tolv anställda med sju flyttbilar. Målet fortsätter att vara detsamma som för flera år sedan; att vara det självklara valet när det kommer till flyttjänster.

2022 - nu

Augusti 2023 blev det flytt till terminal i Kungsbacka med ett närliggande kontor, samtidigt som de öppnade depå i Varberg. Helt plötsligt blev det mycket mer plats för lager, parkering och närmare för anställda att pendla. Men framförallt kom vi närmre våra kunder. Nu in på år 2024 så är Bröderna Flytt över 45 stycken anställda och utgår fortfarande från både Varberg och Kungsbacka. 

Följ oss på instagram!