• positive review  Fantastiska killar, effektiva, trevliga, jag var lite orolig inför flytt, men detta gjorde att jag slappnade av direkt,,, rekommenderar verkligen er, tack för er insats

    thumb Irene Andersson
    3 September, 2019

    positive review  Mer sådana bröder och anställda!!!👌 Tack för idag! Ni gjorde vår flytt så proffsigt och snabbt! Ser fram emot nästa flytt som vi beställt med slutstation Lysekil! 😀👍

    thumb Berit Pilebo Åkesson
    6 August, 2019

    positive review  Beställde en lägenhetsflytt från Halmstad till Göteborg och jag kunde nog inte blivit mer nöjd med resultatet. Personalen är supertrevlig, snabba, effektiva och samtidigt väldigt professionella. Jag hade inte tvekat att bli återvändande kund här!

    thumb Tobias Bengtsson
    12 August, 2019
  • positive review  De mest enastående bröderna i världen... Vi är djupt tacksamma... så oerhört fina och starka, glada och positiva... Tack för allt, Arild, Birgitta och Catarina Smith 🌷🌷🌷🌷🌷🌷

    thumb Catarina Smith
    2 May, 2019

    positive review  Tack för en otroligt smidig flytt idag! Snabba, noggranna och trevliga killar. Enkelt och tryggt från orderbekräftelse till flytt, den här firman rekommenderar jag med glädje!

    thumb Ann Johansson
    24 June, 2019

    positive review  Kan varmt rekommendera bröderna flytt, grymma killar 👍

    thumb Glenn Ohlsson
    26 October, 2018
  • 5 star review  Ett helt otroligt proffsigt bemötande och serviceinriktade till max. Rekommenderar detta företag starkt. Tack för hjälpen grabbar!

    thumb Katrin Lindmark
    8 June, 2018

    positive review  Goa gubbar bröderna flytt. Allt gick kanon. Proffsiga Rekommenderas starkt /Henric

    thumb Henric Fjellstedt
    6 July, 2019

    5 star review  Trevliga grabbar som utförde uppdraget på bästa sätt!

    thumb Marie Svensson
    8 March, 2018
  • positive review  rekommenderar varmt dessa fina och otroligt servicemindade killar! smidigt från första kontakten till färdig flytt.

    thumb Grete Hansen Stenqvist
    8 December, 2018

    positive review  Jag kan varmt rekommendera Bröderna Flytt! Vi anlitade dem för att flytta ett kontor. Servicen var på topp och vi kände oss trygga med att få allt som vi önskade. Bröderna Flytt gör det där lilla extra för att du som kund ska bli nöjd. Vi ser tillbaka på flyttdagen som en rolig och avslappnad dag för vår del. Alla bitar föll på plats! Tack!

    thumb Mia Nylin
    13 April, 2019

    positive review  Otroligt nöjd med flytten, detta företag är fantastiskt. Kan varmt rekommendera!

    thumb Daniel Novakovic
    15 April, 2019
  • positive review  Suverän service till ett rimligt pris. Väldigt trevliga och hjälpsamma. STORT TACK!

    thumb Andrea Hönig
    21 January, 2019

    positive review  Har anlitat Bröderna flytt vid två tillfällen i höst och är mycket nöjd!Superproffsigt och glatt humör rakt igenom!Kan varmt rekommenderas!/Henrik

    thumb Henrik Furhammar
    15 October, 2019

    5 star review  Jättebra killar. Snabba, effektiva o jättetrevliga . Tusen tack för en bra flytt. 🤗

    thumb Susanne Bojtas Lindergren
    13 April, 2018
  • positive review  Jag vill verkligen rekommendera Bröderna Flytt. Jag kände mig i trygga händer från det jag beställde jobbet tills allt var flyttat och klart. Dessutom var de mycket trevliga och tillmötesgående. Stort och varmt tack killar!

    thumb Lena Attefalk
    10 August, 2019

    positive review  Den flyttfirma vi bokat hade bokat fel dag och vägrade dyka upp på rätt dag. Efter rekommendationer tog vi kontakt med Bröderna Flytt och möttes av en vänlig och positiv person som lovade hjälpa oss. Jag ringde vid 17-tiden och dagen efter dök två killar med två lastbilar upp klockan 0800. Proffsiga, vänliga och snabba. Vi kan varmt rekommendera den här flyttfirman, ni kommer att bli supernöjda!

    thumb Birgitta Rosander
    10 January, 2019

    5 star review  Jättebra flyttfirma - är supernöjd efter att de flyttat mitt företag - såväl stora skåp som känsliga datorer! Tack - det var superbra hjälp!

    thumb Eva Martin
    18 June, 2018
  • positive review  Jätte duktiga och noga killar som hjälpt vårt företag att flytta och slänga i två dagar, dessutom otroligt trevliga och gulliga och med ett riktigt serviceminded sätt. Kan mer än varmt rekommendera Bröderna Flytt, Lukas o Alex Bronsman🤗👍

    thumb Margareta Lang Andersson
    20 December, 2018

    5 star review  Jättebra service snabba och trevliga. Kan rekommenderas

    thumb Susanne Andersson
    21 May, 2018

    positive review  Dessa killar är helt enastående! Supertrevliga och mycket effektiva! Kändes absolut ok att överlämna jobbet åt dem! Tusen tack Bröderna Flytt!!!

    thumb Heidi Levin
    9 August, 2019
  • positive review  Flytten gick snabbt och jättebra mycket trevliga killar kan rekommendera dom till 100% Ingela o Bengt Nord

    thumb Ingela Nord
    10 October, 2019

    positive review  Bästa flyttkillarna i stan vill jag påstå!!

    thumb Monica Brink
    11 January, 2019

    positive review  supernöjd med flytten idag. Trevliga, snabba och otroligt hjälpsamma . Tack så jättemycket.

    thumb Marie Thorell
    12 February, 2019
  • positive review  Fantastiskt bra flyttföretag! Mycket trevliga killar! Tack för en både trevlig, snabb och säker flytt med superbra service! Så nöjd!!!😊 Rekommenderar verkligen Bröderna Flytt! 😊

    thumb Helena Gundberg
    29 March, 2019

    positive review  Helt proffsigt trevliga och snabba. Rekommenderar varmt. Flyttade gammel tanten smidigt. Tack killar bra jobbat

    thumb Eva Ekman
    16 March, 2019

    positive review  Stort tack till Bröderna Flytt som på ett mycket proffsigt sätt fixade vår flytt till Guldheden. Ingen lätt sak att bära vår tunga soffa till 5:våningen samt allt annat som snabbt kom på plats. Vi kan verkligen rekommendera dessa trevliga o proffsiga killar. Tack än en gång Alec, Lukas och Adam! Anette o Bosse

    thumb Anette Hasselblad
    18 November, 2018