• positive review  Tack för fantastisk hjälp idag med flytt från villa till lägenhet. Så snabba, så trevliga o proffsiga. Det för vi vidare till andra i flyttankar Tack för hjälpen // 2 supernöjda kunder

    Kristina Karlsson Avatar Kristina Karlsson
    3 March, 2020

    positive review  Fantastiskt bra flyttföretag! Mycket trevliga killar! Tack för en både trevlig, snabb och säker flytt med superbra service! Så nöjd!!!😊 Rekommenderar verkligen Bröderna Flytt! 😊

    Helena Gundberg Avatar Helena Gundberg
    29 March, 2019

    positive review  Kan starkt rekommendera Bröderna flytt. De var punktliga, noggranna, snabba, trevliga, samt mycket hjälpsamma mer att ställa ut vårt bohag i de rum vi önskade. 5 stjärnor! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    Per Dahlberg Avatar Per Dahlberg
    11 November, 2019
  • positive review  snabba, trevliga och noggranna! Detta proffsiga företag rekommenderas varmt !! Eva i Borås.

    Eva Pehrsson Avatar Eva Pehrsson
    14 June, 2020

    positive review  Bästa flyttkillarna i stan vill jag påstå!!

    Monica Brink Avatar Monica Brink
    11 January, 2019

    positive review  Kan verkligen rekommendera dessa glada, trevliga och hjälpsamma killar!! Proffsigt och trevligt ända från första kontakt ( offertföfrågan). De får upplevelsen av att flytta att kännas enkelt och smidigt ☺️Rekommenderas verkligen!

    Anna Lundin Avatar Anna Lundin
    31 October, 2019
  • positive review  Strålande utförd flytt. Snabba, noggranna och trevliga killar! Allt detta till ett mycket bra pris. Väldigt nöjd!

    Kristian Lagerström Avatar Kristian Lagerström
    16 December, 2019

    positive review  Fantastiska killar, effektiva, trevliga, jag var lite orolig inför flytt, men detta gjorde att jag slappnade av direkt,,, rekommenderar verkligen er, tack för er insats

    Irene Andersson Avatar Irene Andersson
    3 September, 2019

    positive review  Proffsiga med fantastiskt bemötande ! Kan varmt rekommendera.

    Josefine Litfeldt Avatar Josefine Litfeldt
    9 March, 2020
  • positive review  Jag vill verkligen rekommendera Bröderna Flytt. Jag kände mig i trygga händer från det jag beställde jobbet tills allt var flyttat och klart. Dessutom var de mycket trevliga och tillmötesgående. Stort och varmt tack killar!

    Lena Attefalk Avatar Lena Attefalk
    10 August, 2019

    positive review  Jätte duktiga och noga killar som hjälpt vårt företag att flytta och slänga i två dagar, dessutom otroligt trevliga och gulliga och med ett riktigt serviceminded sätt. Kan mer än varmt rekommendera Bröderna Flytt, Lukas o Alex Bronsman🤗👍

    Margareta Lang Andersson Avatar Margareta Lang Andersson
    20 December, 2018

    positive review  Kan varmt rekommendera bröderna flytt, grymma killar 👍

    Glenn Ohlsson Avatar Glenn Ohlsson
    26 October, 2018
  • positive review  Har anlitat Bröderna flytt vid två tillfällen i höst och är mycket nöjd!Superproffsigt och glatt humör rakt igenom!Kan varmt rekommenderas!/Henrik

    Henrik Furhammar Avatar Henrik Furhammar
    15 October, 2019

    positive review  Snabbt, enkelt med kvalitet. Trevliga och tillmötesgående! Vi kommer absolut att ge dem fler uppdrag!

    Thomas Nelje Avatar Thomas Nelje
    5 July, 2020

    positive review  Suverän service till ett rimligt pris. Väldigt trevliga och hjälpsamma. STORT TACK!

    Andrea Hönig Avatar Andrea Hönig
    21 January, 2019
  • positive review  Jag kan varmt rekommendera Bröderna Flytt! Vi anlitade dem för att flytta ett kontor. Servicen var på topp och vi kände oss trygga med att få allt som vi önskade. Bröderna Flytt gör det där lilla extra för att du som kund ska bli nöjd. Vi ser tillbaka på flyttdagen som en rolig och avslappnad dag för vår del. Alla bitar föll på plats! Tack!

    Mia Nylin Avatar Mia Nylin
    13 April, 2019

    positive review  Flytten gick smidigt och snabbt! Jag kan verkligen rekommendera dessa trevliga och duktiga killar!

    Tina Ivarsson Apelqvist Avatar Tina Ivarsson Apelqvist
    21 June, 2020

    positive review  Helt proffsigt trevliga och snabba. Rekommenderar varmt. Flyttade gammel tanten smidigt. Tack killar bra jobbat

    Eva Ekman Avatar Eva Ekman
    16 March, 2019
  • positive review  Flytten gick snabbt och jättebra mycket trevliga killar kan rekommendera dom till 100% Ingela o Bengt Nord

    Ingela Nord Avatar Ingela Nord
    10 October, 2019

    5 star review  Trevliga grabbar som utförde uppdraget på bästa sätt!

    Marie Svensson Avatar Marie Svensson
    8 March, 2018

    positive review  Mycket nöjd med flytten. Trevliga, effektiva, glada och noggranna killar. Allt gick fort och smidigt. Skulle anlita de igen om jag skulle behöva.

    Maria Carlbom Avatar Maria Carlbom
    13 June, 2020
  • positive review  supernöjd med flytten idag. Trevliga, snabba och otroligt hjälpsamma . Tack så jättemycket.

    Marie Thorell Avatar Marie Thorell
    12 February, 2019

    positive review  Beställde en lägenhetsflytt från Halmstad till Göteborg och jag kunde nog inte blivit mer nöjd med resultatet. Personalen är supertrevlig, snabba, effektiva och samtidigt väldigt professionella. Jag hade inte tvekat att bli återvändande kund här!

    Tobias Bengtsson Avatar Tobias Bengtsson
    12 August, 2019

    positive review  rekommenderar varmt dessa fina och otroligt servicemindade killar! smidigt från första kontakten till färdig flytt.

    Grete Hansen Stenqvist Avatar Grete Hansen Stenqvist
    8 December, 2018
  • positive review  Supernöjd med killarna som var grymt snabba, noggranna och mycket serviceminded!! 🌟 Kan varmt rekommendera Bröderna Flytt!

    Pia Ålander Avatar Pia Ålander
    7 June, 2020

    positive review  Den flyttfirma vi bokat hade bokat fel dag och vägrade dyka upp på rätt dag. Efter rekommendationer tog vi kontakt med Bröderna Flytt och möttes av en vänlig och positiv person som lovade hjälpa oss. Jag ringde vid 17-tiden och dagen efter dök två killar med två lastbilar upp klockan 0800. Proffsiga, vänliga och snabba. Vi kan varmt rekommendera den här flyttfirman, ni kommer att bli supernöjda!

    Birgitta Rosander Avatar Birgitta Rosander
    10 January, 2019

    positive review  Bästa flyttfirman jag anlitat! Väldigt trevliga, starka, snabba unga grabbar!!

    Magnus Ahlberg Avatar Magnus Ahlberg
    17 July, 2020
  • 5 star review  Jättebra service snabba och trevliga. Kan rekommenderas

    Susanne Andersson Avatar Susanne Andersson
    21 May, 2018

    positive review  Supertrevliga, medgörliga, ordentliga grabbar. Bra pris. Rekommenderas starkt⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    Katja Moberg Avatar Katja Moberg
    4 July, 2020

    positive review  De mest enastående bröderna i världen... Vi är djupt tacksamma... så oerhört fina och starka, glada och positiva... Tack för allt, Arild, Birgitta och Catarina Smith 🌷🌷🌷🌷🌷🌷

    Catarina Smith Avatar Catarina Smith
    2 May, 2019