fbpx Skip to main content

Bröderna Flytt - Sveriges mest pålitliga flyttfirma

Vårt mål är alltid att kunna leverera en trygg och lättsam flyttupplevelse för alla våra kunder. Hela vägen från första kontakt – till ett väl utfört uppdrag. Vi går tillsammans igenom era önskemål inför flytten och tar fram den bästa lösningen för just er.

Flytta Privat

Vi går igenom flytten tillsammans och tar fram den bästa lösningen för just er.
Tänk att du sedan lämnar ifrån dig nyckeln på morgonen och när du kommer hem till din nya bostad står möbler och flyttlådor redan på rätt ställe.

Tunga lyft

Vi på Bröderna flytt har god erfarenhet av flytt av tyngre gods. Med rätt kunskap, planering och redskap ser vi till att flytt av ditt tyngre objekt sker smidigt och säkert. Vid tunga lyft är planering en viktig del som inte får glömmas bort.

Nedpackning

Oavsett om det gäller flytt av bostad eller företag, kan vi hjälpa till med packning och övriga förberedelser, till exempel demontering av möblemang. Vi ser givetvis till att ömtåliga föremål emballeras och packas på rätt sätt.

RUT-avdrag

Glöm inte bort att ansöka om RUT-avdrag! Våra flyttar berättigar dig till att dra av 50% av arbetskostnaden med upp till 75.000kr per person och år. Vi hjälper dig gärna med din ansökan, så kontakta oss!

11

Flyttbilar

14

Flyttarbetare

300

5-stjärniga recensioner

5000

Framgångsrika flyttar

Det ska inte vara komplicerat att flytta

01.

I samband med våra offertutskick bifogar vi våra bästa packtips, så att du som kund kan förbereda dig på bästa sätt.

02.

Väl på plats börjar vi med en rundtur för att se vad som ska göras och ifall något behöver demonteras eller kräver extra varsamhet.

03.

Sedan påbörjas last av flyttlådor, därefter plastar vi in de möbler som kräver skydd och använder flyttfiltar i lastbilen som ett extra skydd under transporten.

04.

När vi anlänt på den nya adressen placerar vi ut allting på önskad plats och tackar sedan för ännu en lyckad flytt!

Kontakta oss idag för kostnadsfri offert!

Begär Offert
Close Menu

Berätta hur vi kan hjälpa dig.

Telefon: 0700-809091

Bröderna Flytt AB

Kvistvägen 3
439 63 Frillesås

Kontorets Öppettider

Mån-fre: 07:00-16:00
Lör-sön: Stängt

Vi flyttar alla dagar i veckan!