Hoppa till huvudinnehåll
Flytt 6

Behöver du hjälp med bortforsling eller återvinning?

Varje flytt är ett bra tillfälle att rensa, skapa ordning och minska onödigt bagage. Det underlättar både flytten och processen att komma i ordning på den nya adressen.

 

Begär offert

Bortforsling för privatperson 

Vi tar hand om enstaka möbler, sorterar dem noggrant, och levererar till återvinning eller secondhand. Småprylar kategoriseras som brännbart, wellpapp, metall, porslin och elektronik för att optimera återvinningen.

Vårt engagemang sträcker sig även till att assistera vid packning och tömning av dödsbon. Med respekt och omtanke sorterar vi noga för återvinning och second hand, med förståelse för hur känsliga dessa uppdrag är.

Varför är bortforsling viktigt? 

Förutom att det är skönt för dig att rensa vid en flytt, är det dessutom viktigt att ta hand om ditt avfall på ett korrekt sätt. Detta för att säkerställa både miljöskydd och människors hälsa. Genom att låta oss på Bröderna Flytt hjälpa till med denna uppgift minskar risken för miljöföroreningar. Du bidrar även till att bevara naturresurser samt återvinning och återanvändning av material på ett hållbart sätt.

Flytta 16

Så här gå processen till 

Vi hämtar upp det avfall som ska bortforslas på din plats. Därefter transporteras det till en anläggning för sortering, återvinning eller sluttömning. 

Avfallstyper vi bland annat tar hand om:

  • Möbler och inredning 
  • Elektronik 
  • Byggavfall och rivningsmaterial
  • Papper och kartong
  • Metallskrot  

Genom att välja Bröderna Flytt som din flyttfirma kan du vara säker på att din flytt inte bara sker smidigt och tryggt, utan också med omtanke för miljön. Hör av dig till oss idag och få en skräddarsydd offert för dina behov av bortforsling och återvinning. 

Flytt 25

Använd Rutavdraget vid flytt

Med Rutavdraget får du 50% rabatt på arbetskostnaden för tjänster som packning, lastning, transport och flyttstäd, och du kan dra av upp till 75 000 kr per person per år. Det betyder att du sparar pengar samtidigt som du får tillgång till vår pålitliga flytthjälp.

Våra tjänster

Flytt 12

Flyttpackning

Oavsett om du byter bostad eller kontor, är processen att packa och organisera en av de mest krävande delarna. Vi hjälper dig att flyttpacka och ser till att ditt bohag förvaras tryggt under hela processen.

Läs mer
flytt 10

Privatflytt

Lämna nycklarna på morgonen, och när du väl kommer hem är allt redan på plats i din nya bostad. Vi är specialister på privatflytt och skräddarsyr våra tjänster efter dina önskemål.

Läs mer
Flytt 6

Bortforsling och återvinning

Oftast går flytt hand i hand med återvinning, och det gör även vår flyttservice om så önskas. Vi tar hand om ditt avfall/enstaka möbler, sorterar dem noggrant, och levererar till återvinning eller secondhand.

Läs mer
Flytt 14

Tunga lyft

Står du inför utmaningen att flytta tunga möbler, maskiner, konstverk eller andra omfattande föremål? Vi har god erfarenhet av att flytta tunga objekt och finns här för att göra processen enklare för dig.

Läs mer
Flyttstäd

Flyttstäd

Låt oss ta hand om flyttstädningen, så att du kan fokusera på att komma i ordning i din nya bostad.

Läs mer
Flytt 23

Magasinering

Kanske ska du flytta till en mindre bostad eller tillfälligt för studier? Vare sig du behöver korttids- eller långtidsmagasinering, är vår tjänst skräddarsydd för att underlätta din flyttprocess.

Läs mer
Flytt 18

Långflytt och utlandsflytt

Ska du flytta till en annan ort eller utomlands? Vi hjälper dig hela vägen till din nya hemstad. Vårt team tar hand om alla detaljer.

Läs mer

Begär en flyttoffert!

Dags att flytta? Begär en kostnadsfri flyttoffert från oss. Fyll i formuläret, så återkommer vi med ett prisförslag. Låt oss ta hand om din flytt och ge dig en trygg start på ditt nya kapitel.

Begär offert