Hoppa till huvudinnehåll
Flytt 14

Behöver du hjälp med tunga lyft?

Står du inför utmaningen att flytta tunga möbler, maskiner, konstverk eller andra omfattande föremål? Vi har god erfarenhet av att flytta tunga objekt som och våra bärarlag finns här för att göra processen enklare för dig.

 

Begär offert

Tungflytt 

När det kommer till tunga lyft, är smart planering A och O. Skicka gärna över bilder, mått och vikt på ditt tyngre gods till oss så skapar vi en anpassad plan. Finns det några eventuella hinder på vägen är även det bra att ta med in i planeringen för att säkerställa en problemfri och smidig flytt.

Flytt 15

Exempel på tunga objekt som vi hanterar

  • Flyglar
  • Pianon
  • Spabad
  • Badtunnor
  • Bänkskivor
  • Extra tunga möbler
  • Kassaskåp
Flytt 25

Använd Rutavdraget vid flytt

Med Rutavdraget får du 50% rabatt på arbetskostnaden för tjänster som packning, lastning, transport och flyttstäd, och du kan dra av upp till 75 000 kr per person per år. Det betyder att du sparar pengar samtidigt som du får tillgång till vår pålitliga flytthjälp.

Våra tjänster

Flytt 12

Flyttpackning

Oavsett om du byter bostad eller kontor, är processen att packa och organisera en av de mest krävande delarna. Vi hjälper dig att flyttpacka och ser till att ditt bohag förvaras tryggt under hela processen.

Läs mer
flytt 10

Privatflytt

Lämna nycklarna på morgonen, och när du väl kommer hem är allt redan på plats i din nya bostad. Vi är specialister på privatflytt och skräddarsyr våra tjänster efter dina önskemål.

Läs mer
Flytt 6

Bortforsling och återvinning

Oftast går flytt hand i hand med återvinning, och det gör även vår flyttservice om så önskas. Vi tar hand om ditt avfall/enstaka möbler, sorterar dem noggrant, och levererar till återvinning eller secondhand.

Läs mer
Flytt 14

Tunga lyft

Står du inför utmaningen att flytta tunga möbler, maskiner, konstverk eller andra omfattande föremål? Vi har god erfarenhet av att flytta tunga objekt och finns här för att göra processen enklare för dig.

Läs mer
Flyttstäd

Flyttstäd

Låt oss ta hand om flyttstädningen, så att du kan fokusera på att komma i ordning i din nya bostad.

Läs mer
Flytt 23

Magasinering

Kanske ska du flytta till en mindre bostad eller tillfälligt för studier? Vare sig du behöver korttids- eller långtidsmagasinering, är vår tjänst skräddarsydd för att underlätta din flyttprocess.

Läs mer
Flytt 18

Långflytt och utlandsflytt

Ska du flytta till en annan ort eller utomlands? Vi hjälper dig hela vägen till din nya hemstad. Vårt team tar hand om alla detaljer.

Läs mer

Begär en flyttoffert!

Dags att flytta? Begär en kostnadsfri flyttoffert från oss. Fyll i formuläret, så återkommer vi med ett prisförslag. Låt oss ta hand om din flytt och ge dig en trygg start på ditt nya kapitel.

Begär offert