Hoppa till huvudinnehåll
Flytt 23

Boka magasinering

Vi hjälper dig att magasinera dina ägodelar, oavsett om det är en längre eller kortare period.

 

 

Begär offert

Är du i behov av magasinering? 

Oavsett om det gäller flytt av bostad eller företag så förstår vi att övergången kan vara en stressig period, och därför erbjuder vi totala lösningar för att underlätta processen. 

Bland annat hjälper vi dig att förvara dina möbler om det behövs. Det finns flera anledningar till att behöva magasinera sina prylar. Kanske ska du flytta till en mindre bostad eller flytta tillfälligt för jobb eller studier? Vare sig du behöver korttids- eller långtidsmagasinering, är vår tjänst skräddarsydd för att underlätta din flyttprocess samt sparar dig tid. 

 

Boka magasinering med Bröderna Flytt - alltid tryggt och smidigt

Att boka magasinering med oss är enkelt och bekvämt. Vi förstår att varje kund har sina unika behov och önskemål, och därför erbjuder vi skräddarsydda magasineringstjänster som passar just dig. Våra magasineringsutrymmen är säkra och väl underhållna för att säkerställa att dina ägodelar förvaras på bästa möjliga sätt. Oavsett om du behöver förvara saker en kortare eller längre tid, så skapar vi en trygg lösning för dig. 

Våra Tjänster

Flytt 12

Flyttpackning

Oavsett om du byter bostad eller kontor, är processen att packa och organisera en av de mest krävande delarna. Vi hjälper dig att flyttpacka och ser till att ditt bohag förvaras tryggt under hela processen.

Läs mer
flytt 10

Privatflytt

Lämna nycklarna på morgonen, och när du väl kommer hem är allt redan på plats i din nya bostad. Vi är specialister på privatflytt och skräddarsyr våra tjänster efter dina önskemål.

Läs mer
Flytt 6

Bortforsling och återvinning

Oftast går flytt hand i hand med återvinning, och det gör även vår flyttservice om så önskas. Vi tar hand om ditt avfall/enstaka möbler, sorterar dem noggrant, och levererar till återvinning eller secondhand.

Läs mer
Flytt 14

Tunga lyft

Står du inför utmaningen att flytta tunga möbler, maskiner, konstverk eller andra omfattande föremål? Vi har god erfarenhet av att flytta tunga objekt och finns här för att göra processen enklare för dig.

Läs mer
Flyttstäd

Flyttstäd

Låt oss ta hand om flyttstädningen, så att du kan fokusera på att komma i ordning i din nya bostad.

Läs mer
Flytt 23

Magasinering

Kanske ska du flytta till en mindre bostad eller tillfälligt för studier? Vare sig du behöver korttids- eller långtidsmagasinering, är vår tjänst skräddarsydd för att underlätta din flyttprocess.

Läs mer
Flytt 18

Långflytt och utlandsflytt

Ska du flytta till en annan ort eller utomlands? Vi hjälper dig hela vägen till din nya hemstad. Vårt team tar hand om alla detaljer.

Läs mer

Begär en flyttoffert!

Dags att flytta? Begär en kostnadsfri flyttoffert från oss. Fyll i formuläret, så återkommer vi med ett prisförslag. Låt oss ta hand om din flytt och ge dig en trygg start på ditt nya kapitel.

Begär offert