Hoppa till huvudinnehåll
flytt 10

Privatflytt

Spara tid och energi med våra professionella tjänster för privatflytt. Vi tar hand om varje detalj för en smidig och trygg övergång till ditt nya hem.

 


Begär Offert

Flytthjälp när du behöver det

Förenkla din flytt med teamet på Bröderna Flytt. Lämna nycklarna på morgonen, och när du väl kommer hem är allt redan på plats i din nya bostad. Vi är specialister på privatflytt och skräddarsyr våra tjänster efter dina önskemål. 

För att göra din flytt så smidig som möjlig anpassar vi oss efter dina behov. Oavsett om du endast behöver hjälp med bärandet på själva flyttdagen eller hela vägen från packmaterial till att sista vasen står på plats i din nya bostad. Anlitar du oss till din privatflytt har du även möjlighet att dra nytta av Rutavdraget, vilket ger dig 50% avdrag på arbetskostnaden, upp till 75 000 kr per person per år. Välj oss för en trygg och enkel flyttupplevelse. 

Flytt 25

Använd Rutavdraget vid flytt

Med Rutavdraget får du 50% rabatt på arbetskostnaden för tjänster som packning, lastning, transport och flyttstäd, och du kan dra av upp till 75 000 kr per person per år. Det betyder att du sparar pengar samtidigt som du får tillgång till vår pålitliga flytthjälp.

Läs mer om våra tidigare privatflyttar!

Våra flyttjänster

Flytt 12

Flyttpackning

Oavsett om du byter bostad eller kontor, är processen att packa och organisera en av de mest krävande delarna. Vi hjälper dig att flyttpacka och ser till att ditt bohag förvaras tryggt under hela processen.

Läs mer
flytt 10

Privatflytt

Lämna nycklarna på morgonen, och när du väl kommer hem är allt redan på plats i din nya bostad. Vi är specialister på privatflytt och skräddarsyr våra tjänster efter dina önskemål.

Läs mer
Flytt 6

Bortforsling och återvinning

Oftast går flytt hand i hand med återvinning, och det gör även vår flyttservice om så önskas. Vi tar hand om ditt avfall/enstaka möbler, sorterar dem noggrant, och levererar till återvinning eller secondhand.

Läs mer
Flytt 14

Tunga lyft

Står du inför utmaningen att flytta tunga möbler, maskiner, konstverk eller andra omfattande föremål? Vi har god erfarenhet av att flytta tunga objekt och finns här för att göra processen enklare för dig.

Läs mer
Flyttstäd

Flyttstäd

Låt oss ta hand om flyttstädningen, så att du kan fokusera på att komma i ordning i din nya bostad.

Läs mer
Flytt 23

Magasinering

Kanske ska du flytta till en mindre bostad eller tillfälligt för studier? Vare sig du behöver korttids- eller långtidsmagasinering, är vår tjänst skräddarsydd för att underlätta din flyttprocess.

Läs mer
Flytt 18

Långflytt och utlandsflytt

Ska du flytta till en annan ort eller utomlands? Vi hjälper dig hela vägen till din nya hemstad. Vårt team tar hand om alla detaljer.

Läs mer

Varför du ska välja Bröderna Flytt

 • Alltid nära och personligt. Vårt team är närvarande och engagerade, hela vägen från första kontakt till avslutat uppdrag.
   
 • Erfarenhet. Med över 150 månatliga flyttar har vi gedigen erfarenhet.
   
 • Enkelt och smidigt. Vi strävar efter att göra din flytt så smidig som möjlig, utan onödigt krångel.
   
 • Lyssnar på dina behov. Vi fokuserar på dina önskemål och guidar dig genom hela processen. 
   
 • Komplett tjänst. Vi erbjuder helhetslösningar med packning, städning, magasinering och bortforsling. 
   
 • Pålitlig partner. Vid valet av Bröderna Flytt får du en trygg partner för varje unik flytt.
Flytt 33

Vad är Bohag 2010?

Bohag 2010 är en överenskommelse och dokumentation mellan branschorganisationerna och konsumentverket, med målet att etablera en grundläggande reglering för förhållandet mellan flyttföretag och dig som kund. 

Läs och ladda ner Bohag 2010 här.

Begär en flyttoffert!

Dags att flytta? Begär en kostnadsfri flyttoffert från oss. Fyll i formuläret, så återkommer vi med ett prisförslag. Låt oss ta hand om din flytt och ge dig en trygg start på ditt nya kapitel.

Begär offert