Hoppa till huvudinnehåll
Flytt 12

Vi hjälper dig med Flyttpackning

Oavsett om du byter bostad inom samma stad eller till en annan, är processen att packa och organisera ditt hem en av de mest krävande delarna av en flytt. Här kommer vi in i bilden för att underlätta hela processen.

 

Begär offert

Flyttpackning vid privatflytt 

Förarbetet med flyttpackning lägger grunden för en framgångsrik flytt. Därför ser vi till att du har rätt förutsättningar att lyckas genom våra packtips på hur du förbereder på bästa sätt. Vi kör även hemleverans av packmaterial för att ge dig de bästa förutsättningarna. Vi kan självklart göra flyttpackningen åt dig.

En av fördelarna med att anlita oss är att vi ofta påbörjar nedpackningen samma dag eller dagen före din flyttdag, beroende på mängden ägodelar. Vårt dedikerade och erfarna team ser till att varje föremål packas noggrant och hanteras med omsorg. Dessutom tillhandahåller vi allt nödvändigt flyttmaterial för att säkerställa att dina prylar emballeras på rätt sätt och packas ordentligt.

På flyttdagen säkerställer vi att ditt bohag transporteras tryggt till din nya bostad, och vid ankomst packar vi upp dina ägodelar och placerar dem precis enligt dina önskemål. Med flyttpackning blir varje steg av din flytt enklare och mindre stressig. 

Flytt 25

Använd Rutavdraget vid flytt

Med Rutavdraget får du 50% rabatt på arbetskostnaden för tjänster som packning, lastning, transport och flyttstäd, och du kan dra av upp till 75 000 kr per person per år. Det betyder att du sparar pengar samtidigt som du får tillgång till vår pålitliga flytthjälp.

Våra Tjänster

Flytt 12

Flyttpackning

Oavsett om du byter bostad eller kontor, är processen att packa och organisera en av de mest krävande delarna. Vi hjälper dig att flyttpacka och ser till att ditt bohag förvaras tryggt under hela processen.

Läs mer
flytt 10

Privatflytt

Lämna nycklarna på morgonen, och när du väl kommer hem är allt redan på plats i din nya bostad. Vi är specialister på privatflytt och skräddarsyr våra tjänster efter dina önskemål.

Läs mer
Flytt 6

Bortforsling och återvinning

Oftast går flytt hand i hand med återvinning, och det gör även vår flyttservice om så önskas. Vi tar hand om ditt avfall/enstaka möbler, sorterar dem noggrant, och levererar till återvinning eller secondhand.

Läs mer
Flytt 14

Tunga lyft

Står du inför utmaningen att flytta tunga möbler, maskiner, konstverk eller andra omfattande föremål? Vi har god erfarenhet av att flytta tunga objekt och finns här för att göra processen enklare för dig.

Läs mer
Flyttstäd

Flyttstäd

Låt oss ta hand om flyttstädningen, så att du kan fokusera på att komma i ordning i din nya bostad.

Läs mer
Flytt 23

Magasinering

Kanske ska du flytta till en mindre bostad eller tillfälligt för studier? Vare sig du behöver korttids- eller långtidsmagasinering, är vår tjänst skräddarsydd för att underlätta din flyttprocess.

Läs mer
Flytt 18

Långflytt och utlandsflytt

Ska du flytta till en annan ort eller utomlands? Vi hjälper dig hela vägen till din nya hemstad. Vårt team tar hand om alla detaljer.

Läs mer

Se vad din flytt kostar

Dags att flytta? Begär en kostnadsfri flyttoffert från oss. Fyll i formuläret, så återkommer vi med ett prisförslag. Låt oss ta hand om din flytt och ge dig en trygg start på ditt nya kapitel.

Begär offert