Hoppa till huvudinnehåll
Flyttstäd

Vi tar hand om din flyttstädning!

Vi erbjuder professionell flyttstädning för både privatpersoner och företag. 

 

 

Begär offert

Flyttstädning för privatflytt och företagsflytt

Inför en flytt är det sista man vill tänka på att städa sitt tidigare hem, och dessutom ställs det stora krav på resultatet. Låt oss ta hand om flyttstädningen så att du kan fokusera på att komma i ordning i din nya bostad.

Du kan känna dig trygg med att varje vrå blir noggrant rengjord, då våra tjänster utförs enligt svensk standard. För att säkerställa kvalitet lämnar vi alltid besiktningsgarantier på våra uppdrag. Det innebär att om det mot förmodan skulle uppstå något missnöje vid besiktning av städningen, åtgärdar vi det kostnadsfritt.

Vad ingår i flyttstädning? 

Vår flyttstädning täcker alla viktiga aspekter för att lämna ditt gamla hem i toppskick. Vi rengör noggrant alla ytor, från golv till tak, inklusive svåråtkomliga områden som ofta förbises. 

Flytt 24

Alltid nöjd-kund-garanti när du bokar flyttstäd med Bröderna flytt! 

Vi strävar alltid efter 100% kundnöjdhet när vi utför flyttstädning. Därför erbjuder vi alltid garanti. Det betyder att om det, mot förmodan, skulle finnas något du inte är helt nöjd med, åtgärdar vi det kostnadsfritt. 

Flytt 25

Använd Rutavdraget vid flytt

Med Rutavdraget får du 50% rabatt på arbetskostnaden för tjänster som packning, lastning, transport och flyttstäd, och du kan dra av upp till 75 000 kr per person per år. Det betyder att du sparar pengar samtidigt som du får tillgång till vår pålitliga flytthjälp.

Våra tjänster

Flytt 12

Flyttpackning

Oavsett om du byter bostad eller kontor, är processen att packa och organisera en av de mest krävande delarna. Vi hjälper dig att flyttpacka och ser till att ditt bohag förvaras tryggt under hela processen.

Läs mer
flytt 10

Privatflytt

Lämna nycklarna på morgonen, och när du väl kommer hem är allt redan på plats i din nya bostad. Vi är specialister på privatflytt och skräddarsyr våra tjänster efter dina önskemål.

Läs mer
Flytt 6

Bortforsling och återvinning

Oftast går flytt hand i hand med återvinning, och det gör även vår flyttservice om så önskas. Vi tar hand om ditt avfall/enstaka möbler, sorterar dem noggrant, och levererar till återvinning eller secondhand.

Läs mer
Flytt 14

Tunga lyft

Står du inför utmaningen att flytta tunga möbler, maskiner, konstverk eller andra omfattande föremål? Vi har god erfarenhet av att flytta tunga objekt och finns här för att göra processen enklare för dig.

Läs mer
Flyttstäd

Flyttstäd

Låt oss ta hand om flyttstädningen, så att du kan fokusera på att komma i ordning i din nya bostad.

Läs mer
Flytt 23

Magasinering

Kanske ska du flytta till en mindre bostad eller tillfälligt för studier? Vare sig du behöver korttids- eller långtidsmagasinering, är vår tjänst skräddarsydd för att underlätta din flyttprocess.

Läs mer
Flytt 18

Långflytt och utlandsflytt

Ska du flytta till en annan ort eller utomlands? Vi hjälper dig hela vägen till din nya hemstad. Vårt team tar hand om alla detaljer.

Läs mer

Se vad din flytt kostar

Dags att flytta? Begär en kostnadsfri flyttoffert från oss. Fyll i formuläret, så återkommer vi med ett prisförslag. Låt oss ta hand om din flytt och ge dig en trygg start på ditt nya kapitel.

Begär offert