Hoppa till huvudinnehåll
Flytt 28

Vanliga frågor & Svar

Det beror på en hel del faktorer som t.ex storlek på boende, våningsplan, förutsättningar till flyttbil, kubik, hur långt det är att köra mm. För att få ett gratis kostnadsförslag klicka in på "begär offert", och fyll i formuläret.

Begär offert

Ja du kan hyra flyttlådor för en kostnad. Detta kryssar du i under tillägg på offertformuläret.

Det beror på en hel del faktorer som t.ex storlek på boende, antal våningsplan, kubik, hur långt det är att köra mm.

Genom faktura som du får skickat till dig på e-mail.

Om du vill ha ett specifikt datum och tid är det bra att vara ute i god tid. Men om du är flexibel så kan vi lösa det lättare med kortare varsel.

Ja vi erbjuder flyttstäd. Du kan välja att lägga till detta i din offertförfrågan under “tillägg”.

Ja det har vi.

Det du behöver göra är att ha allt färdigpackat. Om du har beställt nedpackning rekommenderar vi att du packar en egen väska med värdesaker som plånbok, nycklar, smycken etc.

Rutavdraget uppgår till 75 000 kr per person per år och ersätter 50% av arbetskostnaden vid flyttjänster. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer så hanterar vi din ansökan om rutavdrag mot Skatteverket åt dig.

Absolut. Om du önskar något av detta finns det under “tillägg” på offertförfrågan. Det går även bra att du hör av dig i efterhand och lägger till på din befintliga bokning.

Våra flyttarbetare dokumenterar vad som har hänt på plats för att vi ska ha underlag. Du som kund kontaktar sedan oss på kontakt@brodernaflytt.se, och anger ditt bokningsnummer och beskriver ärendet för att göra en skadeanmälan.

Ja vi har ansvarsförsäkring. Man kan lägga till sakförsäkring genom att begära offert för individuella objekt via sin hemförsäkring eller via Bröderna Flytts försäkringsbolag. Då får du ersättning utan utredning om något skulle gå fel.

Absolut! Skicka bilder på objektet, trappor, förutsättningar fram till flyttbilen tillsammans med mått och vikt till kontakt@brodernaflytt.se, så hjälper vi dig!

Du mailar till oss på kontakt@brodernaflytt.se, och anger ditt bokningsnummer. Regler kring avbokning finner du tillsammans med din offert.

Vi älskar utlandsflytt och har god erfarenhet av tull och papper som behöver förberedas. Kontakta oss på kontakt@brodernaflytt.se, så hjälper vi dig!

Vi flyttar i hela Sverige men utgår från västkusten.

Självklart! Vi har egen magasinering på vårt lager i Kungsbacka, samt samarbeten med lokala magasineringsföretag i Kungsbacka och Varberg.

Vi flyttar inom, till och från västkusten till alla delar av Sverige och Europa! 

Klicka vidare nedan för att läsa mer om våra områden.

Våra områden

Klicka vidare nedan för att få läsa om våra olika tjänster! 

Våra tjänster

Klicka vidare nedan och fyll i offertformuläret för att få göra en bokning med en av våra säljare!
Begär offert

Begär en flyttoffert!

Dags att flytta? Begär en kostnadsfri flyttoffert från oss. Fyll i formuläret, så återkommer vi med ett prisförslag. Låt oss ta hand om din flytt och ge dig en trygg start på ditt nya kapitel.

Begär offert