Hoppa till huvudinnehåll
Flytt fratelli

Din flyttfirma i Kungsbacka

Vi har lång erfarenhet av flyttar till, från och inom Kungsbacka. Oavsett om du är privatperson eller företag erbjuder vi skräddarsydda flyttlösningar som passar dig.

 

Begär offert 

Flytthjälp i Kungsbacka alla dagar i veckan

Kungsbacka ligger Bröderna Flytt varmt om hjärtat. Många av oss i vårt dedikerade team har sina rötter i staden samt att det är här vårt huvudkontor ligger. Här är vi en självklar partner för både privatpersoner och företag som väljer oss för sina flyttbehov. Mäklarna känner oss väl, och vår utmärkelse som Årets Unga Företagare i Kungsbacka kommun är ett stolt bevis på vår riktning – att vi gör rätt, stödjer näringslivet och möter ett behov på marknaden. 

Bröderna Flytt sträcker sig över hela Västsverige, och vi är stolta över att vara en startpunkt för många Kungsbackabor som tar sina första steg in i arbetslivet hos oss. Välj oss för en pålitlig och personlig flyttupplevelse, från första kontakt till avslutat uppdrag. Kontakta oss redan idag och låt oss hjälpa dig med en smidig övergång till ditt nya hem. 

Våra tjänster

Flytt 12

Flyttpackning

Oavsett om du byter bostad eller kontor, är processen att packa och organisera en av de mest krävande delarna. Vi hjälper dig att flyttpacka och ser till att ditt bohag förvaras tryggt under hela processen.

Läs mer
flytt 10

Privatflytt

Lämna nycklarna på morgonen, och när du väl kommer hem är allt redan på plats i din nya bostad. Vi är specialister på privatflytt och skräddarsyr våra tjänster efter dina önskemål.

Läs mer
Flytt 6

Bortforsling och återvinning

Oftast går flytt hand i hand med återvinning, och det gör även vår flyttservice om så önskas. Vi tar hand om ditt avfall/enstaka möbler, sorterar dem noggrant, och levererar till återvinning eller secondhand.

Läs mer
Flytt 14

Tunga lyft

Står du inför utmaningen att flytta tunga möbler, maskiner, konstverk eller andra omfattande föremål? Vi har god erfarenhet av att flytta tunga objekt och finns här för att göra processen enklare för dig.

Läs mer
Flyttstäd

Flyttstäd

Låt oss ta hand om flyttstädningen, så att du kan fokusera på att komma i ordning i din nya bostad.

Läs mer
Flytt 23

Magasinering

Kanske ska du flytta till en mindre bostad eller tillfälligt för studier? Vare sig du behöver korttids- eller långtidsmagasinering, är vår tjänst skräddarsydd för att underlätta din flyttprocess.

Läs mer
Flytt 18

Långflytt och utlandsflytt

Ska du flytta till en annan ort eller utomlands? Vi hjälper dig hela vägen till din nya hemstad. Vårt team tar hand om alla detaljer.

Läs mer

Behöver du flytthjälp i Kungsbacka?

Begär en flyttoffert idag.

Offert