fbpx Skip to main content
flyttfirma falkenberg flytt

FLYTTFIRMA KUNGSBACKA

Söker du flyttfirma i Kungsbacka? Då har du kommit rätt – vi är en av de främsta flyttfirmorna i Kungsbacka och västkusten. Familjeföretaget har 20 anställda gör allt för att underlätta din flytt i Kungsbacka. Med sina gedigna kunskaper och erfarenheter inom flytt och logistik, har bröderna byggt upp ett starkt och pålitligt rykte som flyttfirma i Kungsbacka och dess omgivningar.

Vi har blivit kända för vår personliga service och engagemang för att göra varje flytt så smidig och stressfri som möjligt. Med vår flexibilitet och anpassningsförmåga, kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för att möta dina unika behov och önskemål.

Kunderna uppskattar vår noggrannhet, punktlighet och effektivitet, vilket återspeglas i våra många positiva omdömen och rekommendationer. Oavsett om du planerar en lokal flytt inom Kungsbacka eller en längre flytt till en annan del av Sverige så kontakta oss så hjälper vi dig.

Varför välja oss som flyttfirma Kungsbacka?

Jag och min bror bestämde oss för att starta flyttfirma tillsammans. Vi behövde snart vara fler än bara oss två och det började med att avlägsna vänner hörde av sig och ville arbeta. Idag är vi ett otroligt gäng som arbetar här. Vänners vänner har börjat och andra killar som på egen hand sökt arbete har varit riktiga fullträffar in i bärarlagen. 

Vill tacka våra kunder i Kungsbacka

Vi arbetar längst med hela kusten, men som flyttfirma Kungsbacka har vi alltid fått goda recensioner från våra kunder här. Våra kunder har varit oerhört generösa med de fina recensioner de lämnat. Det värmer ordentligt i flytthjärtat och för det är vi grymt tacksamma. Jag tror att det spelar en stor roll vilka personer man omger sig med varje dag. För oss har det aldrig varit mer märkvärdigt än att vi trivs ihop och gillar att göra bra jobb.

Att alltid försöka göra sitt bästa och samtidigt ha roligt känns verkligen som att det kommer så jäkla naturligt. Vi kommer aldrig vara bättre än vad killarna är som jobbar här.

– Alex, Bröderna Flytt 

Redo att planera din nästa flytt?

Begär en kostnadsfri offert idag!

Vi kontaktar dig så fort som möjligt med ett prisförslag

Offert
Close Menu

Berätta hur vi kan hjälpa dig.

Telefon: 0700-809091

Bröderna Flytt AB

Kvistvägen 3
439 63 Frillesås

Kontorets Öppettider

Mån-fre: 07:00-16:00
Lör-sön: Stängt

Vi flyttar alla dagar i veckan!