fbpx Skip to main content

OM OSS PÅ BRÖDERNA FLYTT

Om oss och vårt arbetssätt och process. I samband med våra offertutskick bifogar vi våra bästa packtips, så att du som kund kan förbereda dig på bästa sätt.

Väl på flyttdagen börjar vi alltid med en rundtur där vi får en överblick över allt som skall göras innan vi börjar arbeta. Här ser vi om det är någonting som behöver demonteras eller som kräver extra varsamhet.

Sedan börjar vi alltid med att lasta alla flyttlådor för att göra plats att röra oss. Därefter plastar vi in de möbler som har dörrar, utdragslådor eller ljusare textiler. Vi använder flyttfiltar på alla möbler i lastbilen som ett extra skydd under transporten.
Väl framme på nya adressen placerar vi alltid ut allting på önskad plats.

Allt ovan kanske låter som en självklarhet, och det är precis vad det är när du anlitar Bröderna Flytt.

Offert

VILKA ÄR VI?

Jag och min bror bestämde oss för att starta flyttfirma tillsammans. Vi behövde snart vara fler än bara oss två och det började med att avlägsna vänner hörde av sig och ville arbeta. 

Idag är vi ett otroligt gäng som arbetar här. Vänners vänner har börjat och andra killar som på egen hand sökt arbete har varit riktiga fullträffar in i bärarlagen. 

Våra kunder har varit oerhört generösa med de fina recensioner de lämnat. Det värmer ordentligt i flytthjärtat och för det är vi grymt tacksamma. Jag tror att det spelar en stor roll vilka personer man omger sig med varje dag. För oss har det aldrig varit mer märkvärdigt än att vi trivs ihop och gillar att göra bra jobb.

Att alltid försöka göra sitt bästa och samtidigt ha roligt känns verkligen som att det kommer så jäkla naturligt. Vi kommer aldrig vara bättre än vad killarna är som jobbar här.

– Alex, Bröderna Flytt 

OM OSS OCH VÅR HISTORIA

2017

I september 2017 grundades Bröderna Flytt Handelsbolag efter att Alex hade arbetat med flytt i Australien och tagit sina erfarenheter hem till sin bror Lucas, som hade flera år av styrketräning bakom sig. Med brödernas olika erfarenheter kändes det som ett naturligt steg att tillsammans starta Bröderna Flytt. Målet blev att vara det självklara valet när det kommer till flyttjänster.

2018

Under 2018 var det främst de två bröderna och en nära vän på timanställning som var ute på flyttfältet. I detta skede var kalendern inte direkt fullbokad utan det kämpades hårt med att få sysselsättning. Vid den här tiden satsades majoriteten av bolagets intäkter på marknadsföring. Samtidigt fick företaget sina första recensioner och kunder började rekommendera Bröderna Flytt vidare till nära och kära. Bollen var nu i rullning.

2019 – 2020

I början av 2019 införskaffades den andra flyttbilen och det tillkom ytterligare en medarbetare. I slutet av 2019 omvandlades Bröderna Flytt Handelsbolag till Aktiebolag. Under 2020 hade företaget totalt fem anställda och tre flyttbilar.

2021

I början av 2021 flyttade verksamheten till en egen lokal med kontor och lager. Vid slutet av 2021 var det tolv anställda med sju flyttbilar. Målet forsätter att vara detsamma som för flera år sedan; att vara det självklara valet när det kommer till flyttjänster.

Close Menu

Berätta hur vi kan hjälpa dig.

Telefon: 0700-809091

Bröderna Flytt AB

Kvistvägen 3
439 63 Frillesås

Kontorets Öppettider

Mån-fre: 07:00-16:00
Lör-sön: Stängt

Vi flyttar alla dagar i veckan!